Главна дирекция Борба с организираната престъпност (ГДБОП) е единствената структура

...
Главна дирекция Борба с организираната престъпност (ГДБОП) е единствената структура
Коментари Харесай

Калин Стоянов: ГДБОП е единствената, която успя да събере достатъчно данни по образувани досъдебни производства срещу Мартин Божанов

Главна дирекция " Борба с проведената престъпност " (ГДБОП) е единствената конструкция в министерството, която под мое управление съумя да събере задоволително данни, въз основа на които има формирани досъдебни производства против Мартин Божанов-Нотариуса. Така че би трябвало да спрем с това подстрекателство, че надали не от ГДБОП е имало някакъв теч на информация. Това разяснява пред публицисти в Бургас министърът на вътрешните работи Калин Стоянов, запитан имало ли е " чадър " над Божанов. 

" И въпреки всичко, в случай че някой е смятал, че е имало теч от тази конструкция към това време, когато ние го работихме, и когато събрахме задоволително данни, то би следвало да бъде назначена вътрешна инспекция на дирекцията, която е директно подчинена на министъра на вътрешните работи, а точно дирекция " Вътрешна сигурност ". И в случай че там има някакви констатации, те следва да се отнесат до способените органи ", съобщи Стоянов.

Запитан дали се усеща сигурен за поста си, Стоянов уточни, че министър председателят и вицепремиерът ще вземат своето решение, което обаче следва да бъде в съгласие с водачите на политическите партии, подкрепящи държавното управление.

И в случай че всички те са на едно мнение, аз съм подготвен да продължа, сподели Стоянов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР