Главиница. Основна цел на политиките, заложени във Визия за България“

...
Главиница. Основна цел на политиките, заложени във Визия за България“
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Цветелина Пенкова: Основна цел на политиките, заложени във „Визия за България“ и „Визия за Европа“, е връщането на младите хора в България

Главиница. „ Основна цел на политиките, заложени във „ Визия за България “ и „ Визия за Европа “ е връщането на младежите в България. След като някои от нас към този момент се върнаха - има вяра. Първата стъпка към смяната на статуквото са Европейските избори на 26 май ”. Това съобщи претендентът за член на Европейския парламент от листата на „ Българска социалистическа партия за България “ Цветелина Пенкова в гр. Главиница, където се срещна с жители заети в земеделската промишленост, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . Тя показа пред събралите се европейските правила и полезности и по какъв начин те се припокриват с полезностите на Българска социалистическа партия.
Участниците в срещата показаха вяра, че младите лица в политиката ще внесат смяна и молиха към политики, при които „ огромната идея би трябвало да бъде България ”.
Предмет на полемика беше и организациите на изборния ден на българите в чужбина и компликациите, през които те минават, с цел да упражнят правото си на глас.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР