Главен инспектор Пламен Томов пое днес управлението на Районно управление

...
Главен инспектор Пламен Томов пое днес управлението на Районно управление
Коментари Харесай

Новият шеф на полицията в АЕЦ Козлодуй встъпи в длъжност

Главен контрольор Пламен Томов пое през днешния ден ръководството на Районно ръководство - „ АЕЦ “ Козлодуй. Новият шеф беше показан пред персоналния състав от шефа на ОД Министерство на вътрешните работи Враца старши комисар Янко Янколов, който пожела триумф в работата на основен контрольор Пламен Томов, като началник на толкоз значимо звено в системата на Министерство на вътрешните работи и националната сигурност.
Главен контрольор Пламен Томов е роден на 23. 04.1976 година в Лом. Завършил е висше обучение през 2001 година Академия на Министерство на вътрешните работи в София, компетентност “Противодействие на престъпността и запазване на публичния ред”, ОКС – бакалавър, а през 2012 година ЮЗУ в Благоевград, компетентност “Право”, ОКС – магистър.
Професионалната му кариера в системата на Министерство на вътрешните работи стартира през 2001 година на служба шпионин в бранш БОБ при ОДМВР - Монтана. Последователно е заемал длъжностите шпионин, шеф на група, шеф на бранш в ОДМВР – Монтана.
Припомняме, че повече от година ръководството в Атомната беше без титуляр след напускането на Аспарух Максимов. През това време длъжността се изпълняваше от Петьо Ризов, който остава на работа в полицията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР