Главен инспектор Иван Елшишки е временно преназначен на длъжността началник

...
Главен инспектор Иван Елшишки е временно преназначен на длъжността началник
Коментари Харесай

Иван Елшишки е новият началник на „Специализираните полицейски сили“ в МВР Пловдив

Главен контрольор Иван Елшишки е краткотрайно преназначен на длъжността шеф на бранш „ Специализирани полицейски сили “ при ОДМВР – Пловдив

На този пост той встъпи със заповед на министъра на вътрешните работи, а пред състава на подразделението бе показан от шефа ст. комисар Георги Чергов.

Гл. контрольор Иван Елшишки е роден през 1975 година Притежава тапия за висше обучение с бакалавърска и магистърска степен в НВУ „ Васил Левски “ в гр. Велико Търново. На работа в Министерство на вътрешните работи постъпва през 1996 година, като целият му професионален стаж досега минава в ОДМВР – Пловдив. Първоначално е назначен за служител на реда СПООР и поредно заема разнообразни изпълнителски и управителни длъжности. До краткотрайното му преназначаване като шеф на бранш „ Специализирани полицейски сили “, той е бил отпред на една от групите в него. Преминал е разнообразни курсове за професионално образование. По време на службата си е награждаван неведнъж от министъра на вътрешните работи и управлението на регионалната дирекция.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР