Главатарят на вражеския лагер срещу Кулагин в Къщата – Петко

...
Главатарят на вражеския лагер срещу Кулагин в Къщата – Петко
Коментари Харесай

Защо Петко Се Обижда На „циганин“?

Главатарят на вражеския лагер против Кулагин в Къщата – Петко Димитров, се разлютявал до прекаленост от шегички за етническия му генезис.

Понеже е много мургав, с присъща челюст и не е надалеч от ромската визия, негови врагове в бизнеса постоянно подмятали, че е ром.

Тези думи напряко побърквали Петко, който очевидно има комплекс, че в действителност мяза на ром. Веднъж даже скочил на пердах със инцидентен човек, който изпреварил с колата си на столичен бул., твърди „Уикенд“. Докато го задминавал, собственъкът на към този момент несъществуващото „Син сити“ чул, че оня му подхвърлил: „Ей, мангал!“. Петко бил подготвен да скочи от автомобила и да удари няколко крошета на нахалника.

За благополучие, брачната половинка му Яна била на седалката до него и съумяла да го укроти. Петко даже венъж се обидил за няколко месеца на положителния си прочут Азис, който на смешка му подхвърлил, че двамата са си от една багра.

След матапчийската имитация предприемачът въобще не желал да беседва с Краля на фолка, че даже  не го канел да пее в заведението му.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР