Главата на руската православна църква партиарх Кирил заяви, че зависимостта

...
Главата на руската православна църква партиарх Кирил заяви, че зависимостта
Коментари Харесай

Руският патриарх плаши с Антихриста заради смарт технологиите

Главата на съветската православна черква партиарх Кирил съобщи, че " зависимостта на хората от модерната технология " ще докара Антихриста, съобщи БГНЕС. В изявление за съветската държавна телевизия, патриарх Кирил изясни, че не се опълчва изцяло на модерните устройства, само че все пак прикани хората да се пазят от " робството на смарт телефона ".

Патриархът съобщи, че събирането на данни за потребителите като " местонахождение, ползи и страхове " ще направи допустимо хората да бъдат следени от външни сили.  " Контролът от едно място е предвестител за идването на Антихриста ", сподели патриарх Кирил. " Антихристът е персона, която ще бъде водач на световната международната мрежа, контролиращ цялата човешка раса. Затова самата конструкция е опасност ", добави още той.

Кирил акцентира, че " в случай че не желаеме да приближим Апокалипсиса, не би трябвало да има обединен център за надзор и достъп ". " Патриарх Кирил би трябвало да е ясно на хората какъв е - той не е слязъл от небесата. Той не е слязъл от парадайса и не е делегат на Господ Бог, нито на Иисус Христос.

Патриарх Кирил е прочут като " цигарения митрополит " на Русия. От 96-та година той има 14 милиарда $ от импорт на безакцизни цигари. Тоя шмекер е внесъл безакцизни цигари и 4 милиарда вино за потребностите на църквата - отново безакцизно ", съобщи предходната година водачът на НФСБ Валери Симеонов по адрес на Кирил. Всеизвестен факт за патриарха е, че е бил сътрудник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР).
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР