Глава и част от горните крайници на загинал при пътно

...
Глава и част от горните крайници на загинал при пътно
Коментари Харесай

Кървави подробности за смъртта на пешеходеца край Стара Загора 18+

Глава и част от горните крака на умрял при пътно произшествие безусловно влетели през разрушеното предно стъкло на лек автомобил Ауди А8.

Торсът на жертвата изхвърчал върху покрива, а долните крака били открити на две разнообразни места по асфалта, оповестиха от прокуратурата в Стара Загора.

Ужасяващият случай е станал към 18,40 часа на 15 февруари по основен път ІІ-66 от Града на липите за Нова Загора, на метри от крайната табела при ограничаване на скоростта от 50 км /час.

Зад кормилото на лекия автомобил е бил 37-годишен старозагорец, който безусловно изпаднал в потрес от случилото се. В потрес е и спътникът му, двамата към момента не могат да се отърсят от кървавата панорама, разяснява окръжният прокурор Дичо Атанасов, представен от " Монитор ".

Тепърва ще се открива с каква скорост се е движело Ауди-то, нямало данни за корист с алкохол или опиати.

В останките от жертвата не са открити документи за идентичност, работи се по няколко вероятни версии, в това число и за самоубийство, защото автомобилът се е придвижвал в платното за изпреварване.

Загиналият се е появил изведнъж, лидерът не е имал никаква опция да понижи или спре, разясняват осведомени с ситуацията.

В бранш „ Пътна полиция “ при ОДМВР – Стара Загора е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 343, алинея 1 от Наказателен кодекс. Шофьорът е арестуван за период до 24 часа по закона за Министерство на вътрешните работи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР