Гласят Динко за победител в Биг Брадър - в това

...
Гласят Динко за победител в Биг Брадър - в това
Коментари Харесай

Бутат Динко за победител във „Биг Брадър”! Супер Ганьо от Ямбол стана главно действащо лице в риалитито

Гласят Динко за победител в „ Биг Брадър ” - в това са уверени фенове на предаването, научи HotArena .

Супер Ганьо от Ямбол в последно време запълва най-малко 80 на 100 от екранното време на риалитито и дружно с Луна се трансформира в основно настоящо лице в Къщата . Останалите съквартиранти наподобяват като бледи звездички, мигащи към две слънца. Благодарение на това Динко печели от ден на ден почитатели , писа „ Уикенд “.

Фънки, Константин и Джино , които бяха любимци на феновете на старта на шоуто, сега са натикани в девета глуха . Феновете на „ Биг Брадър ” съвсем не помниха, че такива персонажи населяват къщата, въпреки че първоначално точно те изпъкваха най-ярко като любимци на публиката и се смяташе, че имат най-големи шансове за победа. В най-голяма степен е обиден Джино Бианкалата, който към този момент две години се радва на голяма фенска маса. Въпреки това обаче съвсем не се появява в ефир. Присъствието му в епизодите е най-вече по няколко секунди. На финала най-лесно ще бъде да кажат за него, че не е правил нищо в Къщата. Константин и Фънки се появяват по-често, само че и те нормално са с поддържащи функции.

Още след старта обаче всичко стартира да се върти към фолк ветеранката Луна и ямболията с искания за супермен Динко, за който Големия брат се погрижи да стане ясно, че в действителност се споделя Господин. На фена бе предоставена опция да види по какъв начин той цепи дърва за дамите, носи им сандвичи, държи се добре даже с отхвърлената от всички Луна, тъй като му било жалост да я остави сама. Дори бе изработен опит за основаване на любовна история сред двамата. Всички, които се интересуват, чуха подробните пояснения на Супер Ганьо по какъв начин избавя хора с голи ръце, обича родината и в действителност е едно положително и най-важното – нормално момче, което желае правдивост за всички.

Ако изгонят Динко и Луна, няма да има кой да им прави шоуто ”, е мнението, което доста фенове сега споделят.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР