Гласуват, без да мислят какво се получава и после искат

...
Гласуват, без да мислят какво се получава и после искат
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Нинова няма да подаде оставка дори резултатът да е -4

„ Гласуват, без да мислят какво се получава и след това желаят да имат политици, които да комбинират. То, това не е свободно съчинение. За разлика от бизнеса и заклинанията „ Аз с теб в никакъв случай няма да търгувам ”, в политиката имат по-друго значение ”, сподели пред Нова телевизия водачът на „ Движение 21 ” Татяна Дончева.

Според нея тези избори са били най-папагалските: „ Всичко беше едни опорни точки. Вземаме 10 ученика, раздаваме 5-те фрази и те повтарят, както вършат полиците ”, добави тя.

„ Случващото се е дежа вю. Ситуацията се повтаря за следващ път. Сега е четвърти - трите предходната година и в този момент, дава опция да се реши коства ли си на дребни политически субекти да не престават да се въртят на виенското колело и всякога да създават парламент, който за на никое място не може да хванеш ”.

Според Дончева казусът е освен, че са дребни партии, а че водачите са дребни.

„ Няма потребност да се напъваме за постоянно държавно управление, би трябвало ни такова, което да взима съответни решения в този миг. Великите сили гледат такива риби - цаци като нас ”, счита още тя. 

Освен това няма и разлика в пълномощията на служебно и постоянно държавно управление - обърна се Дончева към Кирил Петков и Асен Василев – „ Да бъдат по този начин положителни да прочетат Конституцията, с изключение на като става дума за тяхното поданство ”.

Дончева разяснява и тежката обстановка в Българска социалистическа партия със слабия резултат на партията на последния избор:

„ Нинова няма да подаде оставка даже резултатът да е -4. Българска социалистическа партия е унищожена като човешки капацитет. Трябва да има нова лявоцентристка партия до идващите избори, която да употребява идната година евентуалните парламентарни локални избори. Кой ще комбинира стопански екип и да даде небосвод на страната е най-важното ”, акцентира водача на „ Движение 21 ”
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР