Гласуването на предложения кабинет от ГЕРБ-СДС е нашата връзка с

...
Гласуването на предложения кабинет от ГЕРБ-СДС е нашата връзка с
Коментари Харесай

Стефан Янев: Гласуването на предложения кабинет от ГЕРБ-СДС е нашата връзка с гражданите

Гласуването на оферти кабинет от ГЕРБ-СДС е нашата връзка с жителите. Това сподели от парламентарната естрада водачът на " Български напредък " Стефан Янев, съобщи кореспондент на Sofia24.bg.

Повечето политици показаха своята подготвеност, че са тук да вземат решение проблемите на българските жители, добави Янев. " В основата на тези решения съвсем бяхме единомислещи, че е разговорът. Диалогът, който стартира мъчно. Имаше един миг на борба, който се снижи и се получиха благоприятни условия за разговор. Днес в действителност на процедура виждаме резултатите от този разговор, до каква степен той е съумял, до каква степен този разговор ни води към решения или към следващата поръчка на политическите позиции, които въпреки и ясни, в дадения случай не дават отговор на главния въпрос – по какъв начин излизаме от политическата рецесия, по какъв начин предлагаме на българските жители да търсим решения, които да дават предвидимост в живота им “.

Гласуване за оферти кабинет ГЕРБ-СДС е нашата връзка с жителите и проява на нашата отговорност, безапелационен е Янев. " Поздравявам ги за номинацията на проф. Габровски, към този момент и ние в Народното събрание да създадем такива жестове и да дадем опция на надпартийните кандидатури “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР