Гласуването е моментът, в който ще стане ясно реалното отношение

...
Гласуването е моментът, в който ще стане ясно реалното отношение
Коментари Харесай

Тошко Йорданов за ДБ, ИБГНИ и БСП: Ако искат да има избори, няма да ни подкрепят

Гласуването е моментът, в който ще стане ясно действителното отношение на Българска социалистическа партия, „ Демократична България “ и „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ към проектокабинета на „ ИТН “, като неналичието на поддръжка ще е сигнал за трети парламентарни избори през тази година. Това разяснява Тошко Йорданов от Има Такъв Народ, откакто партията на Слави Трифонов показа на президента структурата на своя план за кабинет.

„ Ясно е, че чакаме поддръжка от Демократична България, ИГБНИ, както и, тъй като другояче сметките не излизат, Българска социалистическа партия. Водени са диалози, с тях сме постигнали общи насоки, стъпки, ограничения, които са включени в тази декларация, която е изпратена подписана от нас до всички партии. Ако те желаят да има нови избори, няма да поддържат кабинета, това е “, акцентира Йорданов.

Проектопремиерът Пламен Николов разяснява направената безусловно в „ 12 без 5 “ рокада и избора на Иво Атанасов за правосъден министър. По думите му става дума за „ извънреден експерт, арбитър с дългогодишна процедура “, който е „ една почтена кандидатура “.



Тошко Йорданов пък не пропусна да отбрани отказалия се поради „ Facebook “ скандал Момчил Иванов: „ Момчил не е в този лист поради вас (журналистите – б.р.), тъй като вие тиражирахте нелепости и неистини. Ние му имаме вяра, това е негово решение, не е казарма, в която издаваш заповед и някой потегля на фронта “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР