Гласуването дойде четири дни след като президентът на Пен Лиз

...
Гласуването дойде четири дни след като президентът на Пен Лиз
Коментари Харесай

Законодателите на Републиканската партия потапят помощ за Пен, докато държавните институции наблюдават как университетите се справят с войната между Израел и Хамас

Гласуването пристигна четири дни откакто президентът на Пен Лиз Магил подаде оставка на фона на напън от донори и рецензии по отношение на показанията на чуване в Конгреса, където беше разпитана по отношение на това дали апелите в кампуса за геноцид над евреите биха нарушили политиката на държание на учебното заведение от Бръшляновата лига.

Годишната държавна помощ за ветеринарното учебно заведение на Пен нормално притегля мощна двупартийна поддръжка в законодателния орган на Пенсилвания и по-рано в сряда завоюва голямо утвърждение в следения от републиканците Сенат.

Той обаче се провали късно вечерта в сряда в Камарата на представителите, откакто водачът на републиканците се изрече срещу него, като сподели, че Пен би трябвало да направи повече, с цел да покаже ясно, че се опълчва на антисемитизма.

„ Докато не бъде направено повече в университета във връзка с изкореняването, извикването и заемането на публична позиция по отношение на антисемитизма, който е срещу полезностите на университета, не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР