Гласуваме, за да докажем, че на нашето поколение му пука.

...
Гласуваме, за да докажем, че на нашето поколение му пука.
Коментари Харесай

Мария Бакалова: ПУКА МИ за вота! Звездната актриса апелира да се борим за бъдещето си

„ Гласуваме, с цел да потвърдим, че на нашето потомство му пука. ”

Това изповяда пред своите над 330 хиляди почитатели в обществените мрежи Мария Бакалова. Най-актуалната българска актриса, която се трансформира в първата нашенка, номинирана за премия „ Оскар “, разгласи, че е твърдо „ за “ да се гласоподава и хората не би трябвало да пропущат този късмет.

„ Трябва да покажем, че се борим за бъдещето си “, съобщи още Бакалова , която сега, че е в Лондон и снима нов филм. Тя призна, че ще даде своя глас в изборна секция в британската столица. „ Трябва да действаме и да сме дейни. Имаме освен отговорности, само че и права “, безапелационна е бургазлийката.

Нейният управител и изобретател Юлиян Костов съумя да се прибере в България и да пусне бюлетина. Това той направи в IV езикова гимназия „ Фредерик Жолио-Кюри “ във Варна. Любопитното е, че точно това е учебното заведение, което преди години Костов приключва.

Той официализира гласуването си, като си направи селфи пред образователното заведение в морската столица.  Преди година сред двамата беше завъртяна любовна конспирация, откакто русокосата актриса си пусна фотография с него и написа „ Обичам те бе, беб “. Според близки до актьорите те се познават от няколко години, при започване на запознанството им Костов е предложил своята помощ и препоръки в професионалното израстване на Мария, а след това припламват искри.

И до момента в който Бакалова се вълнуваше от изборния развой в обичаната си България, още едно значимо събитие в живота й се случва. Тази нощ гилдията на актьорите раздаде годишните си награди, а Мария е измежду кандидатите за оценките. Тя е с номинация за най-хубава актриса в поддържаща роля за осъществяването си в „ Борат 2 “.

Останалите претендентки за премията са Глен Клоуз за „ Елегия Хилбили “, Оливия Колман за „ Бащата “, Юн Юджун за „ Минари “ и Хелена Ценгел за „ Новини от света “. Церемонията за премиите на Гилдията на актьорите трябваше да се състои през март, само че беше пренасрочена за по-късна дата, с цел да не съвпадне с шоуто за водещите музикални оценки „ Грами “, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР