Гласувах за София, в която всеки един гражданин може и

...
Гласувах за София, в която всеки един гражданин може и
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Гласувах за свободна София!

Гласувах за София, в която всеки един жител може и би трябвало да бъде чут.

Ние не сме статисти, а участници в политиката. Аз чакам да победя, а не да отида на балотаж, защото в последна сметка след 33 години власт на парите е време хората да се усетят, прикани Ваня Григорова. Тя първа от всички претенденти даде гласа си на днешните избори.

Гласувах за София, която би трябвало да бъде по-светъл и свободен град. Гласувах за град без частни улици. Призовавам хората да излязат и да покажат, че са по-важни от машините. Това съобщи претендентът за кмет Ваня Григорова.

" Надявам се, че диалозите за технологиите от през вчерашния ден не са засенчили концепциите и посланията на претендентите. Призовавам всеки един от нас да не се счита за глух очевидец на това, което се случва в неговия живот ", сподели тя и допълните, че е гласувала за София, която би трябвало да бъде един по-светъл град.

" Освободен от властта на парите, град в който всеки се усеща вкъщи си, град без елитни и неелитни учебни заведения, град без частни улици и без заградени публични такива. Призовавам хората през днешния ден да излязат и да покажат, че хората са по значими и от машините ", акцентира Ваня Григорова.

Жителите на София избират сред 22-ма претенденти за кмет и 29 кандидатски листи за общински съветници. Право на глас имат 1 100 000 души.

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР