Гласувах за развитието на града, в който съм роден и

...
Гласувах за развитието на града, в който съм роден и
Коментари Харесай

Росен Желязков: Партиите да седнат и да поговорят за промени в Изборния кодекс

Гласувах за развиването на града, в който съм роден и в който съм избрал да пребивавам и работя. Гласувах градът да извършва девиза си, това, което се случва през последните 20 години - това съобщи ръководителят на Народното събрание Росен Желязков.

" Градът нямаше транспортна инфраструктура, в този момент градът изцяло извършва девиза си. Благодаря на Йорданка Фандъкова, която беше кардинална и извърши наличието си ", сподели още Желязков.

Председателят на Народно събрание разяснява, че гласоподават хора, не гласоподава средството за практикуване на глас, тъй че моралът е в хората. Вярвам, че ще имаме избор, който да докара до избор на почтени представители на локалното самоуправление, уточни Росен Желязков.

Той сподели още, че е счел за нужно отчетът на ДАНС да стане обществен:

" Нека да минат пристрастеностите от днешния ден и балотажът през идната седмица. Според мен отговорността на политическите партии е да се седне и да се поговори за съществени промени в Изборния кодекс, тъй че техническите средства да не разделят ", добави още ръководителят на Народно събрание.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР