Гласувах за просперитета на гражданите и на моя роден Благоевград,

...
Гласувах за просперитета на гражданите и на моя роден Благоевград,
Коментари Харесай

Николай Шушков: Гласувах за просперитета на гражданите и на моя роден Благоевград,

„ Гласувах за просперитета на жителите и на моя роден Благоевград, да превърнем община Благоевград още веднъж в икономическия и нравствен водач на Югозападна България “.

С това обръщение даде своя избор самостоятелният претендент за кмет Николай Шушков, който гласоподава в Националната филантропична гимназия „ Св.Св. Кирил и Методий “.

Той означи, че постоянно е дал своя вот на машина, откогато има тази опция в нашето изборно законодателство. Припомни, че като регионален шеф е провел първите напълно машинни избори в Благоевград по време на частичния кметски избор. След това и редица парламентарни избори. „ Дадохме образец за това по какъв начин тази система работи. И не допуснахме нито една неточност. Сами виждате по какъв начин ръководещото болшинство позволи доста административни неточности и сподели огромна управническа отпадналост. Стигнахме и до там, че успяхме да противопоставим значими институции. Този скандал беше извънредно безразсъден и скърбя, че се получи. Въпреки всичко приканвам нашите съграждани да отидат всеобщо да гласоподават и имам вяра, че силата на вота ще преобърне всички други отрицателни настройки, с които стартира този ден “, сподели Николай Шушков.

Той изрази убеденост, че Благоевград ще реализира висока изборна интензивност, тъй като хората желаят нов кмет и друго ръководство.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР