Гласувах за новото поколение и морал в българската политика. Това

...
Гласувах за новото поколение и морал в българската политика. Това
Коментари Харесай

Симеон Славчев: Гласувах за новото поколение и морал в българската политика

Гласувах за новото потомство и морал в българската политика. Това съобщи ръководителят на Политическа партия МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие) в деня на парламентарните избори, откакто гласоподава в 36 СУ " Максим Горки " в столичния квартал " Красно село ". 

Той прикани жителите да гласоподават за построяването на нова страна със мощна и работеща стопанска система. " Гласувах за свободата и справедливостта и тяхното по едно и също време деяние и използване във всички сфери и от всички и на всички места и за това икономическият, общественият и политическият живот в България да се изградят отначало ", съобщи още Симеон Славчев. " Днес е денят да стартираме всичко изначало! ", съобщи още ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев.
 България избира 46-ия парламент България избира 46-ия парламент
В България се организират парламентарни избори за 46-ото Народно заседание. Изборният ден стартира в 7.00 ч. и ще продължи до 20.00 часа....

Той сподели още, че употребява правото си на глас в името на опазването на българския жанр и обичаи и за излизане на страната ни от демографската злополука, както и за обезпечени грижи от страна на страната за всички български фамилии.

Той гласоподава машинно и заяви, че смята въвеждането на машинното гласоподаване като първа политическа победа на Политическа партия МИР, която още преди две години направи палатков митинг пред Министерският съвет с искане за цялостното въвеждане на машинното гласоподаване. На 14-ят ден от провеждането на митинга тогавашното държавно управление взе решение за въвеждането на машинното гласоподаване, само че в последния миг преди изборите промени решението си и направи изборите хибридни - с хартиени бюлетини и с машинно гласоподаване. Това докара до голям брой нарушавания и замяна на вота, безапелационни са от Политическа партия МИР. След това 46-то Народно заседание реши изборите да се организират единствено с машина. Затова партията смята за своя първа политическа победа цялостното въвеждане на машинното гласоподаване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР