Гласувах за народни представители, които разбират и ще решават истинските

...
Гласувах за народни представители, които разбират и ще решават истинските
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Изборите трябва да бъдат честни, но не чести

" Гласувах за народни представители, които схващат и ще вземат решение същинските проблеми на хората. Гласувах за народни представители, които ще пазят същинските ползи на хората, а не личните си. Гласувах за политически показали на народа, които да бъдат определени в българското Народно заседание, които да дават образец за образование, приемливост, диалогочност и толерантност ", съобщи служебният министър-председател Гълъб Донев при практикуване на своя избор.

Той изрази вяра за висока изборна интензивност, с цел да има законно Народно заседание, което да показва волята и ползите на българските жителите.

Изборите би трябвало да бъдат почтени, само че не чести. Влизането в една серпантина от избори не е от изгода за нито един български жител, безапелационен бе служебният министър председател.

" Необходимо е да имаме устойчиво болшинство в Народно събрание, което да излъчи постоянно държавно управление и да реши всички тези същински проблеми, които стоят пред българските жителите ", уточни Донев.

" България прави решителни стъпки за диверсификация на доставки и пътища за доставки " - по този начин отговори на въпрос дали с стартирането на интерконектора с Гърция може да се каже, че България върви към енергийна самостоятелност.

Служебният министър председател Гълъб Донев упражни правото си на глас на изключителните избори за 48-мо Народно заседание в столичното 60 ОУ " Св. Св. Кирил и Методий " в кв. Бенковски. Той беше дружно със своята майка, с която, по думите му, постоянно гласоподават дружно.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР