Гласувах за мир, за социална справедливост, за край на сглобките

...
Гласувах за мир, за социална справедливост, за край на сглобките
Коментари Харесай

Нинова: Трябва да се направи всичко възможно да има кабинет, България има нужда от стабилност

„ Гласувах за мир, за обществена правдивост, за завършек на сглобките и сделките на мрачно и на паралелната страна, която ръководи законната сега. Да има ред, да има непоклатимост за България и сигурност във всеки български дом. “

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред медии, откакто упражни правото си на глас.


Тя добави, че на европейските избори е гласувала за хора, за които българският интерес е преди всичко в общия ни европейски дом.
Според Нинова и изборната интензивност ще е малко над тази на последните избори. „ Този извод върша от многото срещи в страната и диалозите с хората – видях предпочитание да се гласоподава. Дано да е по този начин. По-високата интензивност значи по-висока легитимност “, уточни тя.


„ Трябва да се направи всичко допустимо да се сформира кабинет. България има потребност от непоклатимост. Политическата неустойчивост води след себе си доста тежки последствия за всички ни. За нас държавното управление, с цел да бъде сполучливо и трайно, би трябвало да бъде надпартийно, експертно, срочно и програмно, зад което да застанат допустимо най-вече политически сили “, сподели още Корнелия Нинова.


Тя показа, че по време на акцията е имало доста сигнали за пазаруване на гласове. „ Самото Министерство на вътрешните работи разгласи над 350 сигнала. Особено в Северозапада натискът е голям, има организация за пазаруване на гласове. Отново пороците на изборния развой в България избиха “, акцентира Нинова.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР