Гласувах за една просперираща България - член на ЕС, на

...
Гласувах за една просперираща България - член на ЕС, на
Коментари Харесай

Румен Христов: Гласувах за една просперираща България

" Гласувах за една просперираща България - член на Европейски Съюз, на НАТО, на Еврозоната, на Шенген. За европейски приходи, за непоклатимост и не на последно място за дясно ръководство ". Това сподели водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов, който гласоподава в столичното 2-ро учебно заведение.

Той чака най-малко половината от българските гласоподаватели да отидат до урните.

" Имаме право да избираме, а тези, които избират след това, имат право да изискват от нас ", съобщи Румен Христов.

На въпрос дали обмислят промяна на съдружния сътрудник, ръководителят на Съюз на демократичните сили сподели, че към момента е рано да се приказва по тази тематика.

" Ние имаме едно положително взаимоотношение с ГЕРБ. Ситуацията в Народното събрание съгласно мен няма да бъде кой знае какъв брой по-различна от предходния. В този смисъл аз си зададох въпроса дали имаше потребност от тези избори ", разяснява той.

Христов акцентира, че за първи път от 1913 година няма образувано държавно управление от новоизбран парламент, което значи безнаказаност. Той прикани тези, които могат да образуват болшинство, да сформират устойчиво държавно управление, като не би трябвало да се изключва и ГЕРБ.
https://www.facebook.com/rumen.hristov.sds/videos/522569385832485
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР