Гласувах, за да продължим промяната, който аз съм сигурен, че

...
Гласувах, за да продължим промяната, който аз съм сигурен, че
Коментари Харесай

Кирил Петков: Президентът, който ще спечели, ще повлияе на България, но не и на съставянето на кабинет

Гласувах, с цел да продължим смяната, който аз съм сигурен, че ще го направи. Най-важното за бъдещия президент е да поставя България над всичко. Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков, който гласоподава на балотажа в столичното 133 СУ " А. С. Пушкин ". 

Преговорите за държавно управление се развиват добре, конкретизирани са групите, ще има 18 екипи по всяка една от тематиките и Петков се надява на диалогични диалози по всички тематики. Цялата българска общност ще има цялостния достъп до информация, всичко ще бъде излъчено онлайн, акцентира Кирил Петков. 
Кирил Петков и Асен Василев: Големият въпрос, сложният отговор
Победата на " Продължаваме промяната " (ПП) в третите за 2021 година парламентарни избори несъмнено е впечатляваща. Все още не престават а...

Той уточни, че всеки ще може да си каже всичко в диалозите за кабинет. Започваме един доста забавен развой да се види това, което ни сплотява и след това да се види дали ще има разлики. Президентът, който ще завоюва ще повлияе на България, само че не и на съставянето на държавно управление, безапелационен бе Кирил Петков. Хубавото съгласно него ще бъде е, че ще може да се мине детайлно по всички тематики, като даже да отнеме повече време, ще даде опция да няма спорове. 

На въпрос на кого е Крим, Петков съобщи, че не желае да приказва по тази тематика, а има вяра, че ориентацията на България е натовска. 

Още:

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР