Гласувах този хаос, рекет върху българите да престане. Убеден съм,

...
Гласувах този хаос, рекет върху българите да престане. Убеден съм,
Коментари Харесай

Бойко Борисов добронамерено към грешките на другите

Гласувах този безпорядък, рекет върху българите да престане . Убеден съм, че откогато от през вчерашния ден, от оня ден, започнаха да излизат далаверите на ръководещите, когато за всички стане ясно какво са правили, и дребното, останали за гласоподават за тях, ще се отвратят ", не пропусна да спомене главните си противници от " Продължаваме промяната " Борисов, след като упражни правото си на глас в родния си град Банкя.

Светът е война, акцентира първият човек в ГЕРБ и прикани - политическите партии би трябвало да основат консенсус по сред си в отговор на съветската експанзия.

" Русия е явен агресор в лицето на Путин, нищо неприятно срещу съветския народ. При този фарс на референдумите (в четирите украински области, бел.ред.), България би трябвало да бъде доста ясна, безапелационна и точна къде се намира - в Европейския съюз, в НАТО. И точно по тази причина влизането в еврозоната би трябвало да е първата и най-важна задача. Това ни подсигурява да сме там, при белите страни ", уточни експремиерът.

Лидерът на ГЕРБ не пропусна да изтъкне своята персонална роля в построяването на газовата междусистемна връзка " Комотини-Стара Загора " , която влезе публично в употреба публично вчера и по която страната ни ще получава по 1 милиард кубически метра на ниска цена азерски газ годишно. " Вчера видяхме следващата опорка, по която се упражняваха две години. Видяхте - и Мицотакис, и Урсула фон дер Лайен, и Алиев, и Вучич, обявиха, че благодарят на Бойко Борисов , че го стартира (интерконекторът, бел.ред.). В момента имаме редкия късмет да сме най-диверсифицираната страна на Балканите, с най-мощната компресорна система и междусистемни връзки. "

Не следва да се позволява страната да влиза в серпантина от избори , като разумната цел на всяка партия, явяваща се на избори, следва да бъде първа и да ръководи , сподели още той.

" Призовавам сътрудниците за разсъдък след тази вечер. Даже доста ми харесва това на " Да,България ", нали ЦИК няма да ме санкции? Разумът да надделее ", направи прилика с предизборния слоган на " градската десница " Борисов.

" Това е най-приятното нещо за мен. Това е най-голямата нелепост, която могат да изискат. Ако водачите, в случай че хората, които дефинират политиките на партиите, не са ангажирани в едно държавно управление, то ще е извънредно компромисно и несигурно. Това ще е тяхна неточност и мой плюс. Още повече, че аз сега съм най-добронамереният човек към тях, към всички партии. Ако знаете в централата в този момент по какъв начин бучат моите от вида на Делян Добрев, Дончев, Дани, Деси да не приказваме. Те не знаят какво си пожелават. Аз съм най-хубавият и рационален политик, аз съм индивидът с най-вече опит, с най-вече контакти. Доказано. И Вучич, и Мицотакис, и Ердоган, виждате, Бойко Борисов бива споменаван. Защо? ", отговори Бойко Борисов на въпрос на News.bg дали е подготвен на компромис да предложи другиго за министър председател, в случай че ГЕРБ стане първа мощ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР