„Гласувах с вяра в мъдростта на българския народ, защото с

...
„Гласувах с вяра в мъдростта на българския народ, защото с
Коментари Харесай

Иван Тотев гласува за по-високи заплати

„ Гласувах с религия в мъдростта на българския народ, тъй като с днешния избор би трябвало да върнем страната ни на пътя на стабилността и развитието”. Това съобщи вторият в листата на ГЕРБ-СДС за Пловдив-град инж. Иван Тотев, откакто упражни правото си на избор.

Той акцентира, че пред България има съществени провокации и са нужни виновни политики и решения за излизане от рецесията.

„ От половин година сме изправени пред политическа, здравна и икономическа рецесия, а цените на електрическата енергия скачат всеки ден. Надявам се, че с избора си през днешния ден ще създадем значима стъпка към превъзмогването им”, акцентира още инж. Иван Тотев. Той добави, че е значимо да подкрепим тези, които са потвърдили, че са по-силни от хаоса и могат да работят за националния интерес, за връщане на задграничните вложения, за повишение заплатите на учителите и лекарите, за по-високи приходи и развита стопанска система.

Иван Тотев бе безапелационен, че и в бъдеще неговата съществена задача ще продължи да бъде Пловдив и реализирането на значимите за града планове.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР