Гласувах Пловдив да се управлява честно и прозрачно, да бъде

...
Гласувах Пловдив да се управлява честно и прозрачно, да бъде
Коментари Харесай

Ивайло Старибратов: Гласувах за Пловдив, в който хората искат да се завръщат и реализират

Гласувах Пловдив да се ръководи почтено и транспарантно, да бъде чист и прелестен град, в който нашите деца да имат предпочитание да се връщат, осъществят и живеят.


Това съобщи претендентът на ПП-ДБ за кмет на Пловдив Ивайло Старибратов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

След като упражни правото си на глас на машина, Старибратов насочи и ексцентричен зов към съгражданите си да вземат участие в балотажа.

Призовавам пловдивчани, които са прословути с айляка, дано през днешния ден да излязат и гласоподават, тъй като се взема решение исторически проблем, който би трябвало да решат те, а не някой различен. Смятам, че в идващите часове ще се задействат, виждайки интензивността във Варна или в София, добави претендентът за градоначалник на втория по огромни град в страната.

Запитан по какъв начин вижда бъдещото ръководство на Пловдив с раздробен Общински съвет, Старибратов сподели:

Надявам се да ръководя и с жителите, и с Общинския съвет. Съветниците да са рационални и да дават оферти, които да са потребни за всички жители. Мнозинството в Общинския съвет ще се търси с разбиране.

Кандидатът за кмет уточни превоза като проблем, който би трябвало да се реши в незабавен порядък.

Ако не бъде определен за кмет, Старибратов, който е част от гражданската квота на издигналата го коалиция и няма да влезе в новия Общински съвет на града, сподели, че ще продължи да работи с всички сили и средства за града. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР