Гласувах да продължим да пишем следващата страница от новия проект

...
Гласувах да продължим да пишем следващата страница от новия проект
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Гласувах да си върнем самочувствието на българи

" Гласувах да продължим да пишем идната страница от новия план за България, в който всеки българин има своето почтено място. Гласувах да продължи решителната борба с беззаконието и корупцията. Гласувах да си върнем самочувствието на българи и младежите да виждат вероятност в Родината ".

Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова, откакто упражни правото си на глас в изборите за президент и вицепрезидент и за Народно заседание, оповестяват от прессекретариата на президента.

" Всеки от нас носи част от ориста на целия български народ и би трябвало да поеме отговорност както пред себе си, по този начин и пред своите съграждани ", е показала Йотова и е призовала да се гласоподава интензивно, тъй като " единствено по този начин ще преодолеем вота под строй ".

Вицепрезидентът е благодарила на изборната администрация за доблестта да обезпечат честното осъществяване на изборите, макар опитите за операции в последния миг.

Илияна Йотова е изразила упованието след изборите за устойчиво държавно управление от готови и грамотни хора, а не " калинки ". Служебният кабинет ще остави положително и устойчиво завещание за последващо държавно управление, което да се заеме с най-важните задания пред страната, е показала Йотова.

Сред първите цели съгласно вицепрезидента са оправянето с пандемията от COVID-19 и обществените и икономическите последици от нея.

" Служебният кабинет съумя да резервира сложния баланс - опазване на живота и здравето на хората и естественото действие на страната. Второ затваряне на страната няма да преживеем, това ще е тежък удар върху дребния и междинния бизнес ", е изтъкнала Йотова.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР