Гласовитият певец Миро е буквлано запленен от младата звезда Нелс,

...
Гласовитият певец Миро е буквлано запленен от младата звезда Нелс,
Коментари Харесай

Бомба в музиката: Каризма се завръща

Гласовитият артист Миро е буквлано запленен от младата звезда Нелс, която преди години изгря в " Гласът на България ". Тогава тя попадна в тима на Иван Лечев и направи мощно впечталение на феновете с прочувствения си глас.

Наскоро младото момиче пусна любителско видео с осъществяване на последната ария на Миро " Печат на моята душа ". Прочувственото осъществяване бързо се популяризира из обществените мрежи и доближи до самия артист, който също показа в профила си нейното осъществяване.



Както знаем, Миро е доста сериозен и рядко си разрешава да хвърля хвалебствия към сътрудници. Явно Нелс е съумяла да допре сърцето му, откакто изрази обществено възхищението си от нея.

А единствено преди ден Нелс и Миро се срещнали на негово присъединяване. Той бързо разпознал младата певица и я поканил да изпеят последната му балада и още няколко в дует пред препълненото заведение. Очевидци описват, че гласовете толкоз си паснали, че Миро се замсилил за дует с нея.



В обществените мрежи към този момент потеглиха клюки, че Нелс ще бъде почтена заместничка на Галка от " Каризма ". Знаем, че Миро рядко си разрешава да записва дуети, а направи ли го - то е с надарени реализатори, написа show.blitz.bg. Предвид лиричните гласове на Миро и Нелс, допуска се, че първият им дует ще бъде прочувствена балада.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР