Гласовитата певица Деси Слава от няколко месеца е силно притеснена

...
Гласовитата певица Деси Слава от няколко месеца е силно притеснена
Коментари Харесай

Синът на Деси Слава щурмува публичен дом

Гласовитата певица Деси Слава от няколко месеца е мощно обезпокоена за огромния си наследник Майки, който е плод от любовната й случка с роден предприемач в Съединени американски щати. Порасналото момче приключи междинното си обучение и реши да продължи надалеч от родината си. Изпълнителката на "Две сърца " прати сина да учи в влиятелен университет в Швейцария, само че вместо да натъртва над учебниците, нейният правоприемник се забавлява в обществени домове.

Тийнейджърът към този момент няма сериозна другарка и намира разтуха в обществените домове в Швейцария. 19-годишният наследник на певицата към този момент опознава новото място, където ще живее - град Люцерн. Той обикаля забележителностите на града, който е с население малко над 70 хиляди души.



На една от фотосите го виждаме с негов другар да театралничат пред прочут обществен дом, където мъжете могат да получат полово наслаждение против съответна цена. Секс с продажница там коства сред 200 и 300 лева А за Майки знаем, че от няколко години върти на пръста си хубави дами, а през леглото му мина и скандалната Анджелина Атанасова, която наскоро лъсна в порно с някогашния футболист и сегашен модел Йордан Йорданов, написа Блиц.

Деси е мощно обезпокоена да не хвърли парите си напразно и вместо да учи, нейният наследник тръгне по неприятен път. В България имаше опция да го управлява, защото където и да отидеше, все се намираше някой да й подшушне какви ги прави младежът. Сега се тормози, че няма да има доносници за държанието на сина си. А всички знаем, че образованието в Швейцария е много скъпо - таксите са сред 30 и 50 хиляди швейцарски франка.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР