Гласовете за ГЕРБ са от тези, които са зависими от

...
Гласовете за ГЕРБ са от тези, които са зависими от
Коментари Харесай

Цветан Василев: Предстоят изненади - до 30 ноември ще се разбере истината за КТБ

Гласовете за ГЕРБ са от тези, които са подвластни от ГЕРБ. Неговото предпочитание да се върне на бял кон надали ще се случи, тъй като това, което му се предлага е с Движение за права и свободи и с готовия на всичко Стефан Янев, както и евентуално с " Възраждане ", с които той не би посмял да влиза публично в коалиция. А той владее идеално подмолните схеми, използвал е РЗС и други партии. Това сподели някогашният началник на КТБ Цветан Василев в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич ".

Видно е, че Борисов и неговата партия ГЕРБ са останали в сериозна изолираност – както вътрешна, по този начин и външна. Видни са и неистовите му старания да убеди по един или различен метод, а той умее, да влязат в коалиция тези, с които най-вече му се желае, а точно „ Продължаваме Промяната “ и „ Демократична България “. Тези, които в действителност събори и целеше да се върне на тяхното място. Очевидно българският народ си е направил изводите и не разрешава на Борисов да му се даде това доверие, което самият той чака. Така или другояче гласовете за ГЕРБ за от тези, които зависят от ГЕРБ и най-много голямата инфраструктура от корупционни способи, свързани най-много са общините, които от години се владеят от ГЕРБ “, означи той.

„ Така че желанието на Бойко Борисов да се върне на бял кон освен няма да се случи, а евентуално даже ще катастрофира. Защото до момента това, което му се предлага, е коалиция с Движение за права и свободи, с готовия явно на всичко Стефан Янев и „ Възраждане “, с които обаче той по някакъв метод не би посмял да влиза в някаква публична коалиция. Що се отнася до подмолни способи, Борисов ги владее съвършено. Не виждам необикновен мотив за оптимизъм при тази пирова победа на ГЕРБ “, добави Василев.

„ По отношение на проблема с КТБ свежият полъх идва извън. Най-напред решението на Европейския съд за правата на индивида, колкото и да се подценява в България, на процедура е страшна присъда. На процедура Съдът в Страсбург непосредствено посочва България като неправова страна, в която сакралните права на обективен правосъден развой и на благосъстоятелност са нарушени “, разяснява още банкерът.

„ Моят оптимизъм идва оттова, че ние сме събрали доста сериозен екип от външни и вътрешни юристи, които сега работят по тактиката от искове против страната. Естествено, ще има и изненади. Подготвени и решени сме да покажем на страната, че откакто тя нарушава съществени правила на правото, тя ще бъде наказана и ще заплаща “, закани се той, само че отхвърли да разяснява тъкмо за какви изненади приказва.

„ Съвсем скоро ще се разбере. 30 ноември е датата, когато изтича срокът, в който да влезе в действие решението на Европейски съд по правата на човека. Тогава ще се разбере дали приказвам съществено, или по-скоро прочувствено “, добави Василев.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР