Гласовата подкрепа на президента Байдън за законопроекта за границата на

...
Гласовата подкрепа на президента Байдън за законопроекта за границата на
Коментари Харесай

Байдън се надява, че законопроектът за границата ще помогне чисто политически, казва сенаторът, на фона на Хамас, френски гафове огнени бури

Гласовата поддръжка на президента Байдън за законопроекта за границата на Синема-Мърфи-Ланкфорд се корени в очакванията за разрешаване на политическите му проблеми проблеми, а не въпроси на националната сигурност, съобщи върховен републиканец.

Твърдението пристигна вследствие на произшествия, при които Байдън наподобява извърши основни гафове или търсеше подобаващия термин в няколко тихи момента, което съгласно други наблюдаващи просто прибавя към политическите му главоблъсканици и подхранва въпроси по отношение на когнитивните му качества.

Председателят на Националния републикански сенаторски комитет Стив Дейнс, R-Mont., сподели пред Fox News, че казусът с актуалната политика за граничен надзор може да не е дефицитът на законодателство, а неналичието на воля за използване на съществуващия федерален статут.

„ Президентът Байдън не е наложил нищо от това, което сме въвели. Има наредба в [законопроекта], параграф, който споделя той може да сътвори незабавна зап...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР