Гласоподавателите в Русия се отправят към урните за тридневни избори

...
Гласоподавателите в Русия се отправят към урните за тридневни избори
Коментари Харесай

Фалшифицираните избори в Русия започват, когато гласоподавателите са изправени пред избор между Путин и „марионетките“ на Кремъл

Гласоподавателите в Русия се насочат към урните за тридневни избори – само че са изправени пред тъмен избор сред Владимир Путин и „ марионетка “ опозиционни партии.

Президентските избори започнаха в петък и ще продължат до неделя, тъй че може да се гласоподава в 11-те часови зони на обширната страна.

Избирателните секции също бяха отворени в нелегално анексирани райони на Украйна.

Руснаците също могат да гласоподават онлайн за първи път в президентски избори, а управляващите настояват, че над 200 000 души в Москва са дали своят вот по интернет скоро след отварянето на изборните секции.

Но е доста малко евентуално крайните резултати да донесат някакви изненади, защото господин Путин, на 71 години, се кандидатира за петия си мандат на практика неоспорим.

Истинските му политически съперници са или в пандиза, или в заточение в чужбина, до момента в който Алексей Навални умря в отдалечена арктическа наказателна колония предишния месец. Тримата други претенденти в бюлетината са политици с ни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР