Гласът на Мария Игнатова я издаде под маската на Заека

...
Гласът на Мария Игнатова я издаде под маската на Заека
Коментари Харесай

Няма съмнение, че Мария Игнатова е Заека в „Маскираният певец”

Гласът на Мария Игнатова я издаде под маската на Заека в шоуто на Нова тв „ Маскираният артист ”. По време на втория лайв на предаването предходната събота характерният тембър на водещата се чуваше толкоз ясно, че надали е останал фен, който не е наясно, че точно тя е скрита в най-сексапилния костюм този сезон. Уликите също дават отговор на информацията, която „ господарката на ефира ” е споделяла за себе си в обществените си изяви през годините.

Заекът тази година стана обичана маска на огромна част от почитателите на „ Маскираният артист ” поради идеалните пропорции на участничката, скрита зад нея. Още с първото си излизане на сцената на шоуто тя направи усещане с съвършени ограничения, тънко телосложение и секси придвижвания по сцената. Както „ Уикенд ” към този момент писа, доста от феновете заподозряха, че в костюма е точно Мария Игнатова. Това се върза и с уликата, че като дете тайнствената участничка е желала да е момче, а не момиче – нещо, което самата русокоска е споделяла.

Но в случай че тогава към момента ставаше въпрос единствено за догадки, то в този момент към този момент за всички, които гледат шоуто, е ясно, че Заекът е точно Игнатова . Водещата има доста присъщ глас и тембър, които са познати за съвсем всеки роден тв фен, с помощта на годините, изкарани от нея в народен ефир. Ако при пеене те не се чуват напълно ясно, то при говорене мъчно би се намерил човек, който не ги разпознава. Във втория лайф Заекът извърши песента на Стефан Вълдобрев „ По-полека ”, в която има много дълъг речитатив. Именно в него гласът й се чуваша толкоз ясно, че да не остави подозрение, че точно Мария Игнатова е сексапилната жена, облечена във впития костюм.

Уликите, дадени във визитката на Заека, също съответстват с обстоятелства, известни за „ господарката на ефира ”. В тях да вземем за пример е посочено, че като дребен участникът е мечтаел да бъде воин от уестърните и е предпочитал да е момче. Самата Мария е споделяла преди години, че като дете е мечтаела да е каубой или мускетар. Съответно тя обича стрелбата – както е посочено в уликите. Освен това Заекът постоянно си е „ трошила главата ” и не стопира да изненадва. Игнатова има доста провали в живота си – както професионални с паднали от ефир излъчвания като „ Господари на ефира ” и „ Папараци ”, които е водила, по този начин и персонални – с раздели с обществени персони като някогашния й мъж Петко Димитров и артиста Димитър Рачков. Но все пак след всеки неуспех се изправя и съумява да продължи напред – намира нова работа и нова обич. Това се отнася даже за сегашния миг – тя се изявява в „ Маскираният артист ” и се радва на връзката си с Ивайло „ Нойзи ” Цветков.

Във визитката от предходната събота пък се показва, че Заекът не си доспива и обича да чете освен Паулу Коелю (клишето за дамите, изявяващи се в модата, откъдето Мария попада в телевизията), само че също Стивън Кинг и Джон Стайнбек. Преди време Игнатова е споделяла, че всичко, написано от Стайнбек, й е обичано. За нея се знае, че гълтам книги като топър самун, също така е признавала, че не спи доста: „ лягам късно, дремя малко, ставам, когато би трябвало ”. Ето за какво е „ безсънен Заек ”, както се показва в уликите.

Официалните страници на предаването преливат от мнения на фенове, разпознали Мария. На този декор е необичайно, че нейната дългогодишна колежка и добра другарка Алекс Раева, която е част от „ детективския панел ” в шоуто, отхвърли да направи съмнение за индивида, която се крие зад маската на Заека. Тя не уточни име, защото й трябвало още едно присъединяване, с цел да бъде сигурна в догатката си. Но съгласно доста фенове е разпознала своята дългогодишна приятелка. Това проличава и от реакцията й по време на осъществяването. Алекс внезапно скрива лице в ръцете си, явно осъзнавайки кой се крие в костюма. Колегата й в панела – Азис, пък непосредствено пита: „ Може ли това да е Мария Игнатова? ”, на което водещите се чудят какво да отговорят. В последна сметка предходната събота никой не уточни името на „ господарката ” в догатките си. Затова пък се появиха имената на Мария Силвестър, Златка Райкова, Глория Петкова и „ нямам никаква концепция ” от Алекс Раева.

Мария Игнатова много време беше без работа, откакто се раздели с Димитър Рачков, а шоуто „ Господари на ефира ”, което водеше, че свалено от програмата на Нова тв. Миналата година тя стана водеща на предаването „ Папараци ” по Би Ти Ви, което обаче тази пролет излезе на екран за финален път, а след това бе спряно поради невисок рейтинг. Още когато русокоската изгря там, продуцентът на „ Маскираният артист ” – Маги Халваджиян, който от дълго време работи с нея, заяви, че не я е уволнил, а единствено я е „ дал назаем ” на сътрудниците си от „ Папараци ” – Иван Христов и Андрей Арнаудов. Когато задължението й при тях завърши, Маги щял да си я вземе назад, сподели тогава той. И ето, че е удържал на думата си. Макар да не води предаване при него, тя взе участие в шоуто му, за което също и се поставят възнаграждения.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР