Гласът на Лили Иванова ще завладее Родопите. Примата на българската

...
Гласът на Лили Иванова ще завладее Родопите. Примата на българската
Коментари Харесай

Лили Иванова с първи концерт на поляна. Ще пее под звездите на Рожен, очакват се 100 000 за събитието

Гласът на Лили Иванова ще завладее Родопите. Примата на българската сцена поддържа идеята за създаване на новия Паметник на обединяването – Пилон „ Рожен “. Голямата и обичана от генерации наши сънародници звезда ще изнесе огромен концерт на церемонията по разкриване на най-високото българско знаме.

Лили Иванова ще излезе на особено построена сцена под звездното небе на Родопите на 13 юли от 21,30 ч., с цел да извърши най-големите си шлагери и това ще е първият в кариерата ѝ концерт на поляна.

„ На церемонията по откриването на Пилон „ Рожен “, чакаме сред 70 000 и 100 000 души.

Най-голямата българска музикална звезда се причисли към всички българи у нас и по света, които поддържат основаването на паметник на българското знаме, тъй като, както споделят експерти от екипа й: „ За нея само бъдещето е от голяма важност! “, заями кметът на Смолян Николай Мелемов.

111-метровият стълб на в Родопите ще извиси българското знаме на рекордна международна надморска височина от 1430 м. В основата ще има капсула на времето с послания към идващите генерации.

Проектът е на Фондация „ Наследство в бъдещето “ и за реализирането му се набират дарения от българи в страната и чужбина. Родолюбивата самодейността е под патронажа на президента на Република България Румен Радев.

Преди седмица Лили Иванова разгласи „ Турне 2023 “. То включва 15 концерта в 13 града в страната. Първият концерт ще бъде на 10 май в Благоевград, това разгласи самата певица в обществената мрежа.

За 7 месеца Лили Иванова и екипът й ще изнесат концерти в най-големите зали в Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Велико Търново, Плевен, Хасково, Добрич, Благоевград, Враца и Созопол. На 15 и 16 декември тя ще зарадва софийската аудитория с два поредни концерта в зала 1 на НДК.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР