Гласът на Капитал Гласът на Капитал“ е седмичен подкаст, в

...
Гласът на Капитал Гласът на Капитал“ е седмичен подкаст, в
Коментари Харесай

Подкаст: Избори, газ, война и Румен Радев. Какво ни очаква през 2023 г.

Гласът на Капитал

„ Гласът на Капитал “ е седмичен подкаст, в който публицистите описват най-важната история от седмицата в дълбочина, с подтекст и разбор.

Ако гледаме сигурните събития, които предстоят през 2023 година, тя не е толкоз нова година, колкото едва предстоящо продължение на 2022 година И през тази година България я чакат избори, нискокачествени кавги и най-малко за една част от годината - (почти) еднолично ръководство на Румен Радев. В международен проект не се надявайте на по-популярни думи от " война ", " газ " и " криза ". Разбира се, всичко това с ангажимента, че няма прелитащи черни лебеди.

В първия епизод на " Гласът на Капитал " за годината, основният редактор на " Капитал " Алексей Лазаров и ръководещият редактор " Икономика и политика " Ивайло Станчев беседват с водещия Йоан Запрянов за сигурното, несигурното и малко евентуалното през 2023 година в България и в интернационален проект - несъмнено, с фокус най-вече над България. В края на епизода и тримата вършат и по една съответна прогноза за годината - за парите по проекта за възобновяване, държавното управление и ориста на Българска социалистическа партия.
Your browser does not support the audio element. Свързани публикации Подкаст с Андрей Гюров: През 2023 може да има два парламентарни вота 5 януари 2023, 15:14 Най-слушаните подкасти на " Гласът на Капитал " за 2022 година 26 декември 2022, 10:02 Вижте още публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор " Гласът на Капитал "
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР