Гласът на Капитал Гласът на Капитал“ е седмичен подкаст, в

...
Гласът на Капитал Гласът на Капитал“ е седмичен подкаст, в
Коментари Харесай

Подкаст: Артистичната одисея на една българка из Южна Америка

Гласът на Капитал

„ Гласът на Капитал “ е седмичен подкаст, в който публицистите описват най-важната история от седмицата в дълбочина, с подтекст и разбор.

Всеки един от нас след една дълга работна седмица или след просто тежък работен ден си е помислял " Оф, ще го зарежа това нещо и ще избягам на някъде! ", само че доста рядко, в случай че изобщо, стигаме до осъществяването на тази закана. За разлика от доста от нас някогашният проектант Златина Спасова взема решение да дейтва.

Докато към момента работи за английското архитектурно студио Buckley Gray Yeoman, тя се пробва да основава и продава своите картини в свободното си време, до към края на 2021 година Това я кара да стигне и до решението, че и би трябвало освен това и е нужно да се впусне в действителност в един различен свят - този на изкуството. Така стартира да търси благоприятни условия за нещо ново и неповторимо и взема решение да се записва за " общуване с изкуство " или " art residency " в Южна Америка.

Тя стартира своето ново премеждие в края на февруари 2022 година и към момента не планува неговия край.
Свързани публикации Книга с обич към дърветата в града 29 декември 2022, 15:17 В 03:08 до Видин 29 декември 2022, 06:37 Вижте още публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Антон Чепилски
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР