Гласът на Димо Стоянов от P.I.F. оживява в аудиоприказка Малкият

...
Гласът на Димо Стоянов от P.I.F. оживява в аудиоприказка Малкият
Коментари Харесай

Гласът на Димо от P.I.F. оживява в аудиоприказка

Гласът на Димо Стоянов от P.I.F. оживява в аудиоприказка " Малкият принц " на Екзюпери. Музикалната приказка е подобаваща за дребни и пораснали деца.

Подробности за плана и за музиката, която продължава да вълнува, показаха момчетата от бандата и брачната половинка на Димо Стоянов - Любомира Пиперова в " Денят стартира с Георги Любенов ".

" Проектът в действителност стартира като музикална приказка. Той (Димо Стоянов) пишеше извънредно доста музика за детски представления. И в действителност " Малкият принц " е детско куклено зрелище с режисьор Мария Банова. Актьорите са Неделчо Неделчев и Юлия Коларова и творбата е приспособено даже за най-малките деца. И ние се събрахме с групата, с актьорите, с Мария и взехме решение, че би било ужасно да създадем един план, който е чисто аудио. Няма образно наличие към него. Но сме го създали по същия метод, по който едно време се пишеха плочи - с всички детайли към тях ", описа Любомира Пиперова.

Дикторският текст в записа е напълно с гласа на на Димо Стоянов. Покойният фронтмен на P.I.F. извършва и всички песни в аудиоприказката.

Разговорът с тях вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР