Гласът на България е вече познато предизвикателство за талантливата певица

...
Гласът на България е вече познато предизвикателство за талантливата певица
Коментари Харесай

Пред в. "ШОУ" Поли Генова направи сензационно интимни признания, свързани с най-милото й

„ Гласът на България ” е към този момент познато предизвикателство за надарената певица Поли Генова, която не за първи път е наставник на кандидат-звездите дружно с сътрудниците си Влади Ампов-Графа, Камелия и Иван Лечев. А броени дни преди огромния край конкуренцията сред тимовете е повече от сериозна! Музикалният формат, който се излъчва всяка неделя от 20 часа по bTV, се радва на огромен интерес от страна на феновете. Въпреки динамичната стратегия и дейната подготовка на гениите си обаче Поли даде искрено изявление за „ ШОУ ”, в което център е освен сцената, само че и персоналният свят на певицата.

- Поли, финалът в „ Гласът на България” чука на вратата, а с него, допускам, се повишава и адреналинът. Чувстваш ли се напрегната?
- Не тъкмо напрегната, по-скоро доста се вълнувам, тъй като пристигна времето гениите, на които продължаваме да подаваме ръка и да оказваме помощ през последните няколко месеца, да покажат на какво са способни. Те би трябвало да покажат всичко най-хубаво от себе си и ние безпределно се вълнуваме наедно с тях.

- Смяташ ли, че бъдещият победител е в твоя тим, който тази година се обрисува като един от най-силните? От време на време виждаме, че сред теб и Графа прехвърчат освен усмивки, само че и много искри в борбата за гениите.
- Много бих се радвала в действителност, в случай че тази година короната е наша (усмихва се). А това, което се случва във взаимоотношенията ни с Графа, си мисля, че е едно най-нормално другарство – със своите хубави и от време на време не чак толкоз хубави моменти. Абсолютно естествени връзки сред близки хора.

С годините се сближихме освен с Графа, само че и с останалите членове на журито, с които се виждаме и отвън предаването. Често вечеряме и се виждаме на по пиво. Станахме си близки другари, а не просто сътрудници от шоуто.

- Възможно ли е един ден да забележим Поли Генова и Камелия в дует, макар че двете пеете в изцяло противоположни музикални жанрове? Щом сте станали близки в живота, за какво не и на сцената?!
- Аз обичам провокациите. И двете с Камелия сме хора, които не се опасяват да опитват, тъй че човек в никакъв случай не би трябвало да споделя „ никога” (усмихва се). Аз съм човек на изкуството, който е отворен към безусловно всичко, тъй че когато става въпрос за нещо издържано и с добър усет – за какво не.

Какви други сензационно интимни самопризнания, свързани с най-милото на певицата и Графа, направи Поли Генова може да разберете в цялото й изявление на jenata.blitz.bg

Интервю на Анелия ПОПОВА
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР