Глаголицата - азбука на Бога Основите на двете български столици

...
Глаголицата - азбука на Бога Основите на двете български столици
Коментари Харесай

Тайни и загадки: Плиска и Преслав с космически пропорции

Глаголицата - писменост на Бога

Основите на двете български столици - Плиска и Велики Преслав, крият доста секрети, споделя доцент Христо Смоленов, държавник, академик и специалист по антитероризъм. Той взе участие във форума с лекцията си: „ Космическата религия на античните българи “.

Според Смоленов античните българи са имали изключителни познания като строители. „ Мярката, която са употребявали, както и техниката на градежите им са феноменални. Първо градежите се подчиняват на обща мярка, което не е присъщ способ на строене по това време. Освен това са имали астрономични познания и са ги влагали в градежите с точност, която буди удивление.

Изcледванията демонстрират, че мяpката, употребена при построяването и на двата града - Велики Преслав и Плиска, има космически темперамент. Тя дава отговор на една милионна част от земния тропичен радиус, подобен, какъвто го познава днешната просвета. Българите са знаели потресаващи детайлности за размерите на галактическите обекти и са ги употребявали. Така, изследвайки метода на античните ни строители, разбираш, че те са виждали света, както и Космоса, по един доста характерен метод ”, твърди откривателят.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР