Gladiators' Diamond остана да изглежда бясна заради решението си по

...
Gladiators' Diamond остана да изглежда бясна заради решението си по
Коментари Харесай

BBC Gladiators` Diamond избухна, когато тя се обади за „забранения“ ход по време на финала

Gladiators' Diamond остана да наподобява гневна поради решението си по време на финала на сериала на BBC в събота вечер.

На играч беше даден втори късмет по време на кръга Gauntlet, откакто беше арестуван от кандидата Diamond. Реферът Марк Клатенбърг спря рунда, до момента в който финалистката Мари-Луиз се опитваше да си проправи път до края на предизвикването.

Но тя се сблъска с проблеми, защото Даймънд я притисна към страната на зоната, през която минаваше, с Даймънд, който я стопира да се измъкне. Но защото гласът зад кадър съобщи, че на Даймънд „ не е разрешено “ да прави това, което беше с Мари-Луиз, играта беше спряна.

След това препратката Марк съобщи, че гледат клипа, с цел да видят дали Даймънд е на неточност, до момента в който размахваше ръце във въздуха. Тогава Марк удостовери: „ От видеото беше ясно, че Даймънд държи Мари-Луиз. “

Когато тълпата стартира да освирква, Даймънд беше забелязан да клати глава и да смъква шлема си, преди да го хвърли на земята и потегляне. Марк беше р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР