Гладен полярен мечок е забелязан в покрайнините на руския индустриален

...
Гладен полярен мечок е забелязан в покрайнините на руския индустриален
Коментари Харесай

Гладна полярна мечка се разхожда в центъра на руски град

Гладен полярен мечок е видян в покрайнините на съветския промишлен град Норилск, на стотици километри от естественото му местообитание, оповестиха управляващите.

Снимки на очевидно изтощеното животно, което се движи по пътищата на арктическия град в търсене на храна, бяха необятно публикувани в обществените медии, заяви Агенция Франс Прес. " Мечокът към момента се разхожда към локална фабрика, следен от полицията и службите за незабавна помощ, които обезпечават неговата сигурност и тази на жителите ", съобщи формалният представител на службите за запазване на околната среда Александър Коробкин.

Мечката е видяна за първи път в неделя вечер в индустриална зона североизточно от центъра на Норилск, посочи Коробин. Екип от експерти ще дойде в четвъртък, с цел да прегледа животното и да реши ориста му.Полярните мечки от ден на ден се скитат покрай обитаемоте от индивида региони в Северна Русия, защото изменението на климата и районното развиване засягат личните им местообитания и запасите им от храна. За първи път полярна мечка е открита толкоз надалеч от леда.Полярните мечки от ден на ден се скитат покрай обитаемоте от индивида региони в Северна Русия, защото изменението на климата и районното развиване засягат личните им местообитания и запасите им от храна. За първи път полярна мечка е открита толкоз надалеч от леда.

Снимка Гардиън
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР