Гладът е по-силен от страха. Това казва проститутка от София,

...
Гладът е по-силен от страха. Това казва проститутка от София,
Коментари Харесай

Ето как българин разбра, че съпругата му проституира

 Гладът е по-силен от страха. Това споделя продажница от София, която се съгласи да опише историята си и най-много по какъв начин е оживяла по време на епидемията от ковид. Нейният поминък е един от най-потърпевшите, тъй като се постанова непосредствен контакт с клиента, а работата не разрешава една от най-важните ограничения - отдалеченост от метър и половина - два.

Любителите на платената обич намалели още при започване на годината, когато в Европа се заприказва за новия вирус. В началото на изключителното състояние в България жриците спрели работа и прекарвали времето вкъщи. Затворените бардаци сринали бизнеса с женска плът. Липсата на туристи, неработещите хотели и заведения оставили хиляди проститутки без прехранване. В сложната обстановка жриците разчитат единствено на постоянни клиенти.

Голяма част от тях устоят фамилии, а у дома ги чакат деца. От боязън да не заразят околните си понижили клиентите си до 10-ина дневно. Компаньонките, които обслужват на адрес, излизат по-скъпи, само че и рискът е по-голям. За час се заплащат 150 лева, само че цената може да се смъкна на място. Те постоянно са придружавани от сводници, които чакат в колата пред жилището, с цел да получат парите в задатък.

Липсата на средства и насъбраните сметки обаче изкарват жрицата още веднъж на първа линия на нежния фронт. Момичето споделя, че една заран при започване на април не е имало даже пари за самун, с който да нахрани сина си. Тогава предложила на своя другарка да наемат апартамент в София, с цел да одобряват клиентите си там. Наели малко жилище в краен квартал и потърсили постоянните си клиенти.

" На някои звъняхме, на други писахме есемеси. Трябваше да им съобщим, че към този момент работим и имаме терен ", споделя жрицата. Допълва, че са я търсили за посещаване на адрес и мъже, сложени под карантина. Отказала от боязън макар изкушението от огромните суми. Липсата на клиенти принудила жриците да понижат на половина цените. Стандартният секс паднал до 60 лева Въпреки рецесията и страха 28-годишната жена обслужвала към 10-ина мъже.

" Обикновено са млади момчета, неотдавна минали под венчилото. Някои са предприемачи, други елементарни служащи. Но всички те си резервират час, когато са обедна отмора ", описа дамата.

Споделя, че поради рецесията уеб страниците, в които се оферират полови услуги, са цялостни с млади девойки. " Обикновено са студентки, чиито родители са останали без работа и не могат да им изпращат пари. Чувала съм, че се популяризират и в инстаграм. Там обаче е рисково, дебнат всевъзможни фетишисти “, споделя 28-годишната жена.

Преди пандемията от ковид обслужвала главно чужденци. След затварянето на границите и хотелите клиентите съвсем изчезнали. Споделя, че знае добре британски, турски и немски. Туристите били най-често от Англия и Турция, а ласките коствали 80-100 евро според от желанията им.

Добре създадена скица сред таксиметровите водачи и проститутките продължава да работи в столицата, твърди тя. Момичетата имали спогодба с няколко столични водачи да им намират чужденци, като в подмяна им давали % от заработените пари. Таксиджиите търсели мераклиите към летище " София " или в центъра на столицата. Обикновено това били групи от млади англичани, пристигнали в София, с цел да пият на ниска цена алкохол и да се забавляват.

Качвайки ги в колата, бакшишите раздавали визитните си картички на бъдещите клиенти. Когато се обадели, ги откарвал в покоите на жриците. Бакшишът изчаквал да приключат сеанса и прибирал назад доволния екскурзиант. От схемата се печелело добре. Таксиметровият водач прибирал по 50 лв. за клиент, а преди рецесията задграничните фенове на платени милувки достигали до 7-8 индивида дневно.

" Често съм обирала чужденци, когато са идвали пияни при мен “, описа дамата. Преди да стартира да извършва служебните си задължения, сипвала по чаша корав алкохол. Понякога пускала приспивателно в чашата на мъжа.

" Бързо се напиват и заспиват от хапчето. В композиция с алкохол работи още по-силно. Тръгвала съм си от хотелска стая с 1000-2000 лева, без да съм правила нищо ", показа компаньонката.

" Избягвам да одобрявам българи, те постоянно ме бият, заплашват и даже изнасилват. Случвало се и да не си заплащат за по-извратените услуги ", оплаква се тя.

Едва 14-годишна е изнасилена от по-възрастен мъж, който живеел покрай тях. По-късно се влюбва в насилника си и отпътуват дружно за Германия. Той работел като общ служащ по градежи, само че не за дълго. Парите не стигали, вноските за наема се натрупали, сметките също. Тогава той я принудил да предлага тялото си.

В началото водил по 2-3 свои познати или служащи от градежа, като ги таксувал по 50 евро. Справяла се добре и изкарвала положителни пари, а клиентите се прибирали още веднъж. Сводникът пропилявал всичко в игрални зали и за алкохол.

Редовните кавги, побои и обиди от мъжа, който издържала, предиздвикали младата жена да си събере багажа и да се върне в България. В началото работила като сервитьорка в разнообразни заведения в София, където се срещнала с младо и симпатично момче. Скоро сключили брак, а след няколко месеца се появил и синът им. Липсата на пари я предиздвикала да практикува още веднъж най-древната специалност.

Излъгала мъжа си, че работи като крупие в игрална зала, и поемала единствено нощни смени, с цел да може да гледа детето, написа " България Днес ". Всъщност работела като сервитьорка в столичен стриптийз клуб, а по-късно и преспивала с клиенти за пари. Случвало се, когато я повикат на адрес, да я изнасилят и пребият и даже оберат. След последното си посещаване до адрес си тръгнала с избит зъб. От боязън не е подавала сигнал в полицията. Оттогава отказвала визити по домовете.

Големите суми, с които се прибирала у дома, почнали да вършат усещане на мъжа й. За една нощ изкарвала към 300-400 лева След следващата тлъста пачка, мъжът й я наблюдавал и видял, че влиза в стриптийз бар. Последвал я, поръчал си уиски, а след минути видял жена си да излиза по долни дрехи от тъмната стаичка с чужд.

Така схванал, че жена му печели пари като продажница. След дълга разлъка сега още веднъж живеят дружно. Надява се проституцията в България да не се легализира, тъй като доста от девойките не желаят околните им да знаят с какво се занимават. " Синът ми е възпитаник. Не желая приятелите да му се присмиват поради мен ", тъжно заключава тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР