Глад за автомонтьори наду рекордно заплатите в бранша. Работник за

...
Глад за автомонтьори наду рекордно заплатите в бранша. Работник за
Коментари Харесай

Голям недостиг на автомонтьори наду рекордно заплатите в бранша

Глад за автомонтьори наду рекордно заплатите в сектора. Работник за 6000 лева заплата се търси сега в сервиз в град Божурище край София, сподели изследване, направено от " Телеграф ".

" Има огромен дефицит, най-много тъй като доста от чиновниците отиват да работят в чужбина. Това постанова и повишението на предлаганите надници ", разяснява притежател на сервиз в столицата.

Предложения

Предложения за автомонтьори в София под 2400 лева бруто на месец сега няма. Ако имате предходен опит и се докажете, след месец могат да ви заплащат и по 6000 лева Такъв е казусът с автосервиз в Божурище, за който се търси автомонтьор на цялостен работен ден и непрекъсната позиция. Обещаното заплащане е до 6000 лева месечно. Работодателят е показал и алтернатива за заплата по договаряне и гъвкаво работно време. Друг притежател търси автомонтьор за сред 2500 лева и 4000 лева месечно на цялостен работен ден. Изискването към него е да има приблизително обучение. В столичния квартал " Обеля " се търси незабавно човек за същата позиция за сред 2500 лева и 3500 лева заплащане. Крайната месечна сума ще зависи от уменията, познанията и бързината на работа, прецизираха от автосервиза. В Пловдив заплатите на автомонтьорите също варират сред 2500 лева и 3500 лева В по-малките градове предложенията вървят към 2000 лева бруто на месец.

Услуги

Въпреки дефицита на личен състав доста автокъщи към този момент оферират спомагателни услуги за облекчение на клиентите. Сред тях е взимането на колата от адрес и закарването ѝ за обслужване в сервиза. Същата е опцията и за автомивка и връщането ѝ на притежателя.

Цената на услугата потегля от 20 лева в границите на обитаемото място. Някои сервизи вършат и промоции. Ако ремонтът излезе над 400 лева, взимането и връщането на колата до адреса на клиента се поема от сервиза.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР