Гишетата отворени в деня на вотаМВР издава ударно документи в

...
Гишетата отворени в деня на вотаМВР издава ударно документи в
Коментари Харесай

И на 11 юли може да се гласува с изтекла лична карта

Гишетата отворени в деня на вота
Министерство на вътрешните работи издава стремително документи в седмицата до 9 юли

Служителите на Дирекция “Български документи за самоличност” в Министерство на вътрешните работи ще издават стремително документи в последните седмица преди изборния ден 11 юли.

По напътствие на ЦИК и на тези изключителни избори, както и на постоянните, които се организираха на 4 април, гласоподавателите ще могат да гласоподават с персонални карти с изминал период на годност, само че единствено на територията на страната. Онези от тях обаче, които са подали заявки, че документите им са унищожени, изгубени, откраднати или развалени ще могат да си получат новоиздадените документи до края на работни ден на 9 юли. В случай, че е невероятно новите персонални карти да са подготвени до тази дата, ще им бъде издадено уверение, с което да могат да гласоподават. Но това уверение ще важи единствено за деня на вота и единствено пред секционната изборна комисия, подсетиха през днешния ден от Министерство на вътрешните работи.

Гишетата на паспортните служби към РПУ-тата в цялата страна ще бъдат отворени от 6 до 10 юли в това число от 8,30 до 17 ч, а в самия избирателен ден 11 юли - от 8,30 до 19 ч. Ако часовете в някоя от службите са разнообразни, на входа є наложително би трябвало да има табела с точното ѝ работно време. Там ще се одобряват заявки за нови документи и ще се издават удостоверения за гласоподаване.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР