Girls Aloud накараха феновете да изпаднат в лудост от вълнение,

...
Girls Aloud накараха феновете да изпаднат в лудост от вълнение,
Коментари Харесай

Girls Aloud накараха феновете да полудеят, докато дразнят първата „нова песен“ от повече от десетилетие

Girls Aloud накараха почитателите да изпаднат в полуда от неспокойствие, като нервират неиздадена до момента ария, до момента в който се приготвят да поемат на пътя за тяхното дълго чакано турне в Обединеното кралство и Ирландия.

Емблематичната момичешка тайфа - основана от Popstars на ITV: The Rivals през 2002 година - са подготвени да преиздадат своя албум от 2004 година What Will The Neighbors Say? идната седмица. Специалното преиздание за 20-ата годишнина ще включва общо тридесет песни, в това число мелодии, които не са включени в истинския албум - една от които към този момент е тийзвана.

Girls Aloud се състои от Шерил Туиди, 40 година, Надин Койл, 38 година, Никола Робъртс, 38, и Кимбърли Уолш, 42 - до момента в който другата истинска членка Сара Хардинг за жалост умря след борба с рак през 2021 година на 39 години. Групата е подготвена да тръгне на път с турнето The Girls Aloud Show, което стартира в Дъблин, Ирландия, през май и ще ги забележим да свирят на дати до края на юни - има клюки, че може даже да свирят на фестивал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР