Гинка Върбакова заплаши със съд всички, които са накърнили името

...
Гинка Върбакова заплаши със съд всички, които са накърнили името
Коментари Харесай

Гинка Върбакова заплаши със съд всички, уронили престижа й

Гинка Върбакова заплаши със съд всички, които са уязвили името на компанията претендент да купи ЧЕЗ с обидни квалификации през последните дни заяви ''Канал 3''. Дамата дойде в Народното събрание за съвещанието на двете парламентарни комисии - енергийната и тази за надзор над спецслужбите. В съвещанието вземат участие шефовете на ДАНС, ДАР, Българската банка за развиване, Национална агенция за приходите, Комисия за защита на конкуренцията и други способени държавни органи, които имат отношение по договорката с ЧЕЗ.
Заседанието стартира с нейното изказване, в което тя разгласи, че отхвърля компанията да взе участие в политическия сюжет към договорката и изясни какъв брой влиятелна е компанията й.
През последните дни сме били очевидци на невиждана акция против правилната компания "Инерком ", уточни бизнес дамата. Свидетели сме на политически и стопански шантаж, който цели да осуети договорката, оплака се тя. Ясното политизиране на договорката доближи до степен на сатанизиране, установи Върбакова.
По думите й я атакували поради икономическия интерес на изнемощял претендент.
Няма да допуснем да ни трансформират в марионетка, да пускат клюки, че сме подставени лица. Който твърди сходни неща, ще би трябвало да ги потвърждава в съда, предизвести тя.
В това време депутати от Българска социалистическа партия се възмутиха. После дамата опита да изясни кои са "Инерком ", с цел да запознае депутатите с биографията на компанията, само че вместо това атакува водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова за "Техноимпекс ".
Вземете се в ръце, другояче ще стане страховит скандал, скочи след тези думи соцдепутатът Румен Гечев в укор към ръководителя на енергийната комисия Делян Добрев.
Моля Ви да не влизате в разправии с народни представители, направи й забележка за обидата към Нинова ръководителят на енергийната комисия.
Дамата взриви мира по време на изслушван за повторно, като се опита тя да даде думата на изпълнителната директорка на компанията си. В този миг соцдепутатът Славчо Велков стачкува, че тя няма право да дава думата.
Ако желаете да ставате народен представител, кандидатирайте се идващия път, скастри той гостенката. Добрев се намеси и удостовери, че думата дава единствено той като водещ съвещанието. След Върбакова думата взеха шефовете на Комисия за защита на конкуренцията и КЕВР.
Лицензирани сдружения под контрола на комисията са "ЧЕЗ Разпределение ", "ЧЕЗ Трейдинг ", "ЧЕЗ Електроснабдяване " и няколко други. Към момента КЕВР не може да преглежда компанията на госпожа Върбакова като лицензиант, защото още няма джиросване на договорката, изясни Иван Иванов.
Очаква се втора точка от дневния ред на взаимното съвещание на двете парламентарни комисии да бъде засекретено за външни лица и медиите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР