Гинка Трайкова издирва свидетели на катастрофа, при която е загинал

...
Гинка Трайкова издирва свидетели на катастрофа, при която е загинал
Коментари Харесай

Съпругата на моторист, загинал край Пловдив, търси истината за инцидента

Гинка Трайкова търси очевидци на злополука, при която е умрял брачният партньор й. Самата тя изяснява, че апелът й за помощ е обвързван с опасението, че казусът може да бъде затулен, а виновникът да остане ненаказан.

Инцидентът е стана покрай разклона на село Оризаре, на основния път Пещера - Пловдив. На 4 юни към 16:30 часа там се удрят мотор и трактор. На място умрял 48-годишният Тошко Тенчев.

Тя твърди, че става въпрос за отнето преимущество Трайкова споделя, че брачният партньор и е отишъл на разходка. Като прибавя, че той постоянно е внимавал и се съмнява да е карал с висока скорост.

Трайкова споделя пред Нова телевизия, че не й е било обявено за нещастието. Според нея не е било казано за съдбовния случай даже на бащата на мъжа и на други близки.

" Искам да се разкрие истината " - споделя тя и моли, всеки който има информация да се свърже с нея. " Кой ще се самоубие? ", пита тя, в отговор на формалната информация по случая. Припомняме, че мотористът умрял намясто, откакто застигнал и блъснал откъм гърба трактор.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР