Гинеколог от Лайден е обвинен, че е оплодил 21 жени

...
Гинеколог от Лайден е обвинен, че е оплодил 21 жени
Коментари Харесай

Гинеколог е обвинен, че е оплодил 21 жени със собствената си сперма

Гинеколог от Лайден е упрекнат, че е оплодил 21 дами със личната си сперма

Между 1973 и 1986 година гинекологът от Лайден Йос Беек е станал татко на минимум 21 деца, като е употребявал личната си сперма за оплождане на дами по време на лекуване на неплодородие, заяви болничното заведение „ Алрийне “. Беек е работил в болница " Елизабет ", която се слива с болница " Алрийне ". Той е третият нидерландски гинеколог, за който е разкрито, че е употребявал личната си сперма при лекуването , оповестява „ Omroep West “.

ВИЖТЕ СЪЩО:

Неправомерното държание на Беек е разкрито, когато Fiom открива ДНК съвпадения сред 21 души . Fiom оказва помощ на хората да открият биологичното си семейство. По-нататъшното следствие демонстрира, че майките на всички 21 души са били лекувани от Йос Беек в болница " Елизабет ". Fiom осведоми болничното заведение, откакто през лятото на 2021 година ДНК на 21 души съответствува с едно от децата на Беек.

Бяхме доста шокирани, когато научихме за това ", съобщи пред малкия екран Петер Юе от борда на шефовете на болничното заведение „ Алрийне “. " Шокирани сме поради засегнатите деца и, несъмнено, поради родителите. "

Доколкото е известно, Беек е употребявал спермата си при дами, които са се опитвали да заченат от неизвестен донор . Той е работил в „ Алрийне “ от 1973 до 1998 година Умира през 2019 година Юе не може да изключи, че може да са наранени повече хора, и помоли дамите да се обадят, в случай че Беек ги е лекувал.
ВИЖТЕ СЪЩО:

Беек е третият холандски гинеколог, за който е известно, че е употребява личната си сперма при лекуване. Ян Карбаат е първият оголен случай. Възможно е той да е станал татко на към 80 деца. Ян Вилдшут е правил същото в болница " София " в Цволе, в този момент болница " Исала ". Вилдшут е татко на десетки деца.

Болница „ Алрийне “ изиска от комисията Браат, която проверява случая с Вилдшут в Цволе, да прегледа и Беек и неговите практики.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР