Гимназията по компютърно програмиране и иновации в Бургас търси учители.

...
Гимназията по компютърно програмиране и иновации в Бургас търси учители.
Коментари Харесай

Нова гимназия в Бургас търси учители

Гимназията по компютърно програмиране и нововъведения в Бургас търси учители. Има свободни места за преподаватели по български език и литература, математика и британски език. Съобщението е на Община Бургас.

Кандидатите би трябвало да изпратят заявление за заемане на длъжността и нужните документи до Директора на гимназията. Срокът е до 10 юни. Освен учители компютърното учебно заведение търси да назначи още заместник-директор по образователната активност и още един, който да дава отговор за административната активност в гимназията.

Създаването на Професионална гимназия по програмиране и нововъведения е по концепция на кмета на Бургас Димитър Николов, в отговор на нуждата от ново професионално обучение в последните години, насочено към потребностите на бизнеса.

В гимназията ще се учи интензивно непознат език в професионално направление "Компютърни науки ", специалности "Програмно обезпечаване " и "Приложен програмист ". Училището по програмиране ще отвори порти тази есен. Първият банкет за образователната 2018/2019 година ще бъде разгласен за общо 104 възпитаници.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР