Гимназисти от пет средни училища в Монтана се включиха в

...
Гимназисти от пет средни училища в Монтана се включиха в
Коментари Харесай

Ученици поеха областната администрация в Монтана

Гимназисти от пет междинни учебни заведения в Монтана се включиха в самодейността на Джуниър ачийвмънт и станаха мениджъри за един ден. Прие ги регионалният шеф Ванина Вецина и съгласно желанията им, за няколко часа, те станаха част от екипа на администрацията. Да имат вяра в себе си, да са жадни за нови познания и умения всеки ден, това им пожела губернаторът. Работният ден на младите админи стартира в 10 часа. Преди да влязат в кабинетите на чиновниците в регионалната администрация, те минаха къс инструктаж по сигурност на труда и подписаха „ трудови договори”. Весела Стефанова взе участие в самодейността тъй като ѝ е забавно какво се случва с администрацията.
Йоан Любенов желае да разбере каква е организацията на работа и счита, че обвързване на регионалния шеф и заместниците му е да работят в полза на хората.
Кристиян Димитров желае да се запознае с работата на регионалната администрация и знае, че регионалният шеф се занимава с регионална
Трудно е през днешния ден да кажем дали тези младежи ще станат админи. По-важно е те и връстниците им добре да познават правата и отговорностите на управляващите, с цел да могат като жители дейно да ги управляват.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР