Гимназиален учител загуби работата си заради нелепа случка. Учителят е

...
Гимназиален учител загуби работата си заради нелепа случка. Учителят е
Коментари Харесай

Учител пусна порно в час! Какво го очаква?

Гимназиален преподавател загуби работата си поради нелепа преживелица. Учителят е гледал порнофилм на преносимия компютър си по време на час. Още по-лошото, е че видеото е било забелязано от всичките му възпитаници.

Кевин Уелчел може да бъде наказан на година затвор или санкция от 4000 $, в случай че бъде приет за отговорен.

Управата на учебно заведение Klein Collins Heigh School в Хюстън, Тексас, в този момент обмисля правосъден иск против него за проявление на материали за малолетни лица.

Много от родителите изригнаха против постъпката. Други го опазиха обаче с думите: „ Той е отличен преподавател и децата ни го обичат “ и „ Наистина е тъпо, че това се случи, “ споделят те.

Директорът съобщи, че преподавателят неотложно е отхвърлен от работа, а дейностите му се дефинират като извънредно неприемливи.

„ Отношенията ни с Кевин и брачната половинка му постоянно са били доста позитивни. Те са доста положителни родители на двете си деца “, споделя негова съседка. Идопълни: „ Мисля, че това изказване би трябвало да бъде деликатно тествано. “

Адвокат и юридически анализатор сподели, че казусът на Уелчел може да е сложен за отбрана.

Той сподели: „ Въз основа на обстоятелствата, с които разполагаме, това е закононарушение от клас А, наказуемо с до една година затвор. Единственото желание, което той имаше в отбрана на това, беше научно или просветително. “

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР