Гимнастичките от ансамбъла Женина Трашлиева, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл

...
Гимнастичките от ансамбъла Женина Трашлиева, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл
Коментари Харесай

Гимнастичките от ансамбъла след спечелената европейска титла: Много сме щастливи и горди с това, което постигнахме

Гимнастичките от ансамбъла Женина Трашлиева, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов и Радина Томова обявиха, че са щастливи и горди от извоюваната европейска купа в многобоя в Баку. Така те прибавиха към сбирката си още едно отличие след златото в многобоя на Световното състезание в София 2022.

" Много сме щастливи и горди с това, което постигнахме през днешния ден. Пожелаваме си на следващия ден на финалите да успеем да си покажем още по-освободено съчетанията и да може да вземем още два златни медала ", съобщи капитанът Женина Трашлиева, предава Ножа тв.

" Изиграхме композициите по допустимо най-хубавия метод, само че спестихме някои бонуси. Ще се постараем на следващия ден да създадем всичко, с цел да може да ги покажем в най-хубавата им светлина ", добави София Иванова.

" Ще посветим медалите на треньорите, тъй като те в действителност да работят ужасно доста и вършат всичко допустимо ние да изглеждаме по най-хубавия метод, да се представим по най-хубавия метод и на всички останали, които са в България и са стояли зад нашата работа ", сподели Камелия Петрова.

Старши треньорът на отбора Весела Димитрова също беше извънредно щастлива от триумфа.

" Разбира се, че съм удовлетворена, защото ние за това Европейско състезание не тръгнахме от най-изгодната позиция. Ние не бяхме никога любимци, пропуснахме една-две Световни купи, с не до там оптимално класиране. Така че в действителност сме ужасно щастливи аз, Михаела и Ясена. Много се радвахме. Това беше много чакан миг и в действителност доста тежко, доста тежко съревнование, доста тежка подготовка, доста чакан орден ", съобщи Димитрова.

Изключително удовлетворени бяха и помощничките й Михаела Маевска и Ясена Стойнева.

" В тази зала се усещам като у дома, познавам я толкоз добре и по тази причина се усещам доста умерено. Естествено не постоянно е било съвършено представянето ни тук, само че считам, че тази европейска купа добавя нашата сбирка с Весела, тъй като ние към този момент имаме безусловно всичко, което можеше да се вземе. Така че сме доста щастливи ", сподели Маевска.

" За мен първо е голяма чест, че бях поканена въобще да работя в техния колектив и е огромен опит, който аз натрупвам зад тила си. Смятам, че доста добре се сплотихме като екип и си оказваме помощ, разбираме се и се доверяваме една на друга ", добави Стойнева.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР